Locations

 

Et godt event kræver en unik location. 

 

Derfor har vi fundet de bedste locations i det nordjyske. Vi arbejder sammen med de bedste folk i servicebranchen når det gælder overnatning og unikke smagsoplevelser. 

 

Så kig nedenfor og find den perfekte location til jeres event.

 

Ønsker i at afvikle en event på jeres egen adresse? Så kommer vi selvfølgelig gerne og afvikler ved jer.  

vinderhold i stjernetræf

VestEvent

 

 

VestEvents hjemmebane er i vandet, ved stranden eller i skoven i det nordjyske.

Vi elsker at være ude i naturen hele året rundt. Vi forsøger altid at bruge naturen på nye måder, hvorfor vi altid anvender de naturlige elementer som vi støder på når vi laver recon til en event. Dette er en af de ting der gør vores events unikke.   

 

Vi laver events for mindre grupper og op til 600 personer.

Vi har arrangeret teambuilding siden 2008 og i dag tilbyder vi alt fra kortere break-off oplevelser til møder i naturen, personaledage, selskaber og øvrige mærkedage, primært for erhverv.

Hotel Fårup

 

 

I Fårup smelter natur og store oplevelser sammen, hvilket giver jeres møde eller konference en ekstra dimension.

 

Hotel Fårup tilbyder de perfekte rammer for at afvikle alle former for møder, konferencer, kurser, workshops, teambuilding-aktiviteter m.v.

 

Hvorfor ikke gøre jeres næste møde eller konference til en anderledes og sjov dag på jobbet – væk fra de faste rammer? Hos os er der mulighed for at gå ud i parken og få både sjove og hyggelige legestunder med kollegaer samt inspirerende og grænseoverskridende oplevelser, som sætter tankerne i gang og udvikler deltagerne.

 

Hold jeres næste møde i “skovens dybe stille ro”. Hotel Fårup ligger midt i skoven, hvor der er dejlig ro til fordybelse.

 

Hotel Fårup råder over 51 værelser og 2 suiter. Mødelokaler og auditorium i parkens 4D-biograf giver plads til op til 120 personer. 

Color Hotel Skagen

        

 

Skagens største og eneste 4-stjernede hotel med Skagen Klitplantage og Den Tilsandede Kirke lige i baghaven.

 

 Med 151 værelser, hvoraf de 48 er lejligheder med plads op til 4 personer og plads helt op til 350 personer, er der mulighed for at fejre de helt store begivenheder.

 

Nyd udendørs opvarmet pool, spa og sauna i hyggelig klitinspireret gårdhave i Toppen Af Danmark.

Skallerup Seaside Resort

 

 

Hos Skallerup Seaside Resort tilbyder vi perfekte rammer til jeres næste konferenceophold eller personalearrangement.

 

Her, midt i fredet nordjysk natur i yderste klitrække, er der optimal ro til at tænke tanker, arbejde med kreative processer og lægge strategier.

 

Kombineret med Skallerups mange aktivitetsmuligheder, wellnessafdeling, mødefaciliteter og lækker forplejning.

 

Vi har 285 feriehuse med 1 – 6 værelser. I alt har vi plads til max. 70 konferencegæster i vores mødelokaler.

 

”Slogan”: Trivsel, fællesskab og faglighed.

Ruths Hotel Skagen

 

Nyd den optimale kombination af forretning og forkælelse.

 

Der hviler en helt særlig ro over den karismatiske rød-hvide bygning, der gemmer på over 100 års historie fra det charmerende Gl. Skagen.

 

Hvert år danner Ruths Hotel rammen om mange danskeres tiltrængte afbræk fra hverdagen. Hvad end det gælder sommer- eller vinterperioden, er Ruths Hotel en populær destination i det nordjyske, hvortil gæster valfarter fra hele landet.

 

Det samme gør sig gældende for de mange gæster, der kommer i forbindelse med arbejde. Ruths Hotel har igennem årene dannet de helt rette rammer for store beslutninger, udvikling af strategier, indgåelse af aftaler samt opbygning af netværk såvel som venskaber. Netop de ikoniske rammer i kombination med storslået natur, dedikeret service og en uhøjtidelig stemning gør, at Ruths Hotel er meget mere end bare et mødested.

The Reef Hotel og Resortlogo link

The Reef – Hotel & Resort

 

 

Scandic The Reef er et moderne og bekvemt fullservice hotel, der danner rammerne for møde- og konferenceaktiviteter hele året rundt.

 

Hotellet råder over fleksible og moderne konferencefaciliteter med plads op til 300 personer. Dette inkluderer 14 konferencelokaler udstyret med fri wifi og moderne AV-udstyr.

 

Alle møder, konferencer og events er forskellige, og uanset behov står Scandic The Reef klar til at hjælpe med planlægningen. Hotellets mangeårige erfaring gør det lettere for dig at fokusere på indholdet, mens hotellet holder styr på rammerne.

 

For at sikre en høj energi under hele arrangementet, lægges der stor vægt på forplejning. Der er fokus på sund og varieret mad, som alle kan lide. Maden serveres anrettet eller som buffet afhængig af ønsker og behov.

 

Hotellet er nok mest kendt for sit 1500 kvm store tropiske badeland, der er placeret midt inde i hotellet. Her er der mulighed for koble af og nyde en kølig drink blandt palmer, klipper og varme temperaturer.

 

Scandic The Reef ligger centralt placeret i Frederikshavn, tæt på havnen, stranden og lokale seværdigheder:

 

– Bus- og togstation: 200 m

– Lufthavn: 66 km

– Skagen: 41 km

– Aalborg: 65 km

Peak 12 Hotel

 

 

Peak 12 er hotellet du vælger, når du leder efter et eventyr.

 

Det er både til dig, der er på ferie, forretningsrejse eller på jagt efter nye opdagelser indenfor natur, sport og kultur. 

 

Måske leder du efter et urban ophold i lækre omgivelser eller en overnatning efter din koncert- eller eventoplevelse?

 

Det kan også være, at du gerne vil udforske byens mange outdoor og kulturmuligheder eller måske noget helt fjerde? 

 

Viborg og omegn byder på et hav af spændende oplevelser, og vores hotel er den perfekte base. Peak 12 er stedet, hvor du kan slappe af med venner og familie – men det er også stedet, hvor du kan opleve gourmet og vin, arrangementer og events samt nyheder indenfor outdoor og kultur. 

 

Vi har 155 værelser med lækre faciliteter, moderne indretning og byens bedste udsigt. 

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Up ↑