Locations

 

Et godt event kræver en unik location. 

 

 

Derfor har vi fundet de bedste locations i det nordjyske, vi arbejder sammen med de bedste folk i servicebranchen når det gælder overnatning og unikke smagsoplevelser. 

 

Så kig nedenfor og find den perfekte location til jeres event.

 

Ønsker i at afvikle en event på jeres egen adresse? Så kommer vi selvfølgelig gerne og afvikler ved jer.  

bål og hygge med vestevent
vinderhold i stjernetræf
hygge med team camp

VestEvent

 

 

VestEvents hjemmebane er strande og skove i det nordjyske, vi elsker at være ude i naturen hele året rundt. Vi forsøger altid at bruge naturen på nye måder, dermed implementerer vi altid de naturlige elementer som vi støder på når vi laver recon til en event. Dette er en af de ting der gør vores events unikke.   

 

 

Vi laver events for mindre grupper og op til 600 personer. Vi har arrangeret teambuilding siden 2008 og i dag tilbyder vi alt fra break-off oplevelser til møder i naturen, personaledage, selskaber og øvrige mærkedage, både til private og erhverv.

 

I Fårup smelter natur og store oplevelser sammen, hvilket giver jeres møde eller konference en ekstra dimension. Hotel Fårup tilbyder de perfekte rammer for at afvikle alle former for møder, konferencer, kurser, workshops, teambuilding-aktiviteter m.v.

 

 

Hvorfor ikke gøre jeres næste møde eller konference til en anderledes og sjov dag på jobbet – væk fra de faste rammer? Hos os er der mulighed for at gå ud i parken og få både sjove og hyggelige legestunder med kollegaer samt inspirerende og grænseoverskridende oplevelser, som sætter tankerne i gang og udvikler deltagerne. Hold jeres næste møde i “skovens dybe stille ro”. Hotel Fårup ligger midt i skoven, hvor der er dejlig ro til fordybelse.

 

– Hotel Fårup råder over 51 værelser og 2 suiter. Mødelokaler og auditorium i parkens 4D-biograf giver plads til op til 120 personer. 

det bedste hotel i skagen
skagens smukke natur

Color Hotel Skagen er:

        

- Skagens største og eneste 4-stjernede hotel med Skagen Klitplantage og Den tilsandede Kirke lige i baghaven


- 151 værelser, hvoraf de 48 er lejligheder med plads op til 4 personer

        

- Plads helt op til 350 personer

        

- Udendørs opvarmet pool, spa og sauna i hyggelig gårdhave

Hos Skallerup Seaside Resort tilbyder vi perfekte rammer til jeres næste konferenceophold eller personalearrangement. Her, midt i fredet nordjysk natur i yderste klitrække, er der optimal ro til at tænke tanker, arbejde med kreative processer og lægge strategier. Kombineret med Skallerups mange aktivitetsmuligheder, wellnessafdeling, mødefaciliteter og lækker forplejning.

 

 

Vi har 285 huse med henholdsvis 1, 2, 3, 4 og 6 værelser. I alt har vi plads til max. 70 konferencegæster i vores mødelokaler.

 

”Slogan”: Trivsel, fællesskab og faglighed

strand i skagen
ruths hotel med Teambuilding

Ruths Hotel er beliggende i det naturskønne og idylliske Gl. Skagen, tæt på kysten.

– 60 værelser.

Beliggende centralt i Aalborg centrum tæt på vand og natur.

– Kun 6 km. fra Aalborg lufthavn.

– 750 m. fra togstation.

– 188 værelser.

Radisson Blu Århus er et prisvindende hotel med beliggenhed midt i Århus bymidte.

– Tæt på ARoS og Den Gamle by.

– 234 værelser.

Hotel Viking er omringet af både vand og skovområder og ligger kun 300 m. væk fra Kattegat.

– Lokale med plads til 400 pers.

– 86 værelser.

Up ↑