Unikke oplevelser omkring Scandic The Reef

På Scandic The Reef har du mulighed for at holde helt unikke møder og konferencer, der både vil underholde og udfordre dine deltagere. I samarbejde med VestEvent tilbydes et stort udvalg af sjove, udfordrende og anderledes aktiviteter til grupper og konferencer – lige fra hjernegymnastik, vandaktiviteter og anderledes teambuilding.

Vores mål er at gøre jeres dag til en fantastisk oplevelse, uden at I selv skal tænke på det praktiske.

Derudover tilbydes der komplette løsninger, her kan nævnes:

 • Personaleture.
 • Firmafester.
 • Kommunikation og forståelse i virkeligheden.
 • Teambuilding.
 • Teamet og personlig udvikling.
 • Coaching.
 • Konferencer.
 • Møder.
 • Konferencer og møder i naturen.
 • Transport.
 • Overnatning og forplejning.

Frederikshavn, Hirsholmene og Grenen
I går ombord på M/S Seahawk på Frederikshavn havn. Herfra går turen mod Hirsholmene, som ligger ca. 20 min. fra Frederikhavn – den lille ø byder på naturoplevelser ud over det sædvanlige. Efterfølgende sættes kursen mod Grenen ved Skagen, hvor skipperen fortæller om de skibe I ser ligge for anker, naturen og meget mere. Inden det igen går retur mod Frederikshavn anlægger I evt. Skagen havn for at lodde den hyggelige stemning og måske få lidt at spise.

Safari-tur fra Scandic The Reef til Palmestranden
Landroveren står klar ude foran Scandic The Reef. Sammen kører I nu via meget spændende og informativ rute ned til Palmestranden, hvor chaufføren fra VestEvent vil fortæller om det I ser undervejs. Der kan undervejs blive serveret lokale specialiteter i 4-hjulstrækkeren.

Outdoor
Grib jeres håndholdte GPS og gå udenfor. Her venter mountainbikes til hele holdet. Vi mødes på Palmestranden, hvor den står på oplevelser med masser af sand, vind og vand.

Mødet
Kan du kommunikere dine tanker ud, så de forstås af alle. Vores teamudvikler tager jer med på en kort intro til god kommunikation og en lille test.

Bunker udfordring ved Bangsbo Fortet
Ved ankomst til Pikkerbakkerne står instruktørerne fra VestEvent klar til at opdele holdene. I sættes nu ud i det store spændende område, hvor opgaverne findes såvel oven på som inde i bunkers. Der kan være værktøjer som GPS eller kompas til at hjælpe Jer med at løse udfordringen. Undervejs vil I også kunne opleve pludselige uforudsete hændelser, idet der stadig den dag i dag berettes om de to tyskere, der pludseligt forsvandt oppe i bakkerne i Frederikshavn.’

Tempofyldt sejloplevelse ved Palmestranden
Kajakkerne ligger klar i vandkanten. Her gælder det om at komme hurtigst muligt ud til bøjen på vandet, hvor opgaven venter Jer. Ved løst opgave er det om at komme retur inden de andre. I bliver målt på holdpræsentation og hurtighed. Instruktørerne fra VestEvent sørger for redningsveste og sikkerhedsinstruktion inden.

Inspirerende vandretur
Er I til en frisk vandretur i området omkring Frederikshavn, så tager VestEvent Jer med på en spændende færd i den smukke natur. Oplev de høje Pikkerbakker i syd, Cloos-tårnet i vest, Bangsbo fortet, samt den hyggelige Rønnerhavn som udflugtsmål. Undervejs vil der være små udfordringer I skal løse som hold.

Bålet
Efter en lang dag i mødelokalet, er der ikke noget som et bål og en god kop kaffe, mens dagens oplevelser tales igennem. Som noget helt unikt rigger vi til på stranden, så bølgerne kan nydes fra første parket. Vi arrangerer gerne en musiker med guitar eller et steelband til at sætte den rette stemning, mens solen går ned og dag bliver til aften. Vi sørger for alt nødvendigt grej, drikkevarer, spise, brænde, stole osv. Eller også laver vi caribisk stemning og serverer caribiske drinks fra palmebaren.

Pris.

Spørg på tilbud