Ekstrem Teambuilding

Teambuilding

Ekstrem Teambuilding henvender sig til teams og grupper, der ønsker at styrke kreativitet og samarbejde. Generelt gælder det at teambuilding hos VestEvent byder på fysisk udfoldelse, særlige naturoplevelser, leg og øvelser, der indimellem løses under særligt krævende omstændigheder.

Teamene trænes blandt andet i at vurdere egen og andres indsats, og hvornår det er gavnligt at træde ind eller ud af en samarbejdsrelation. Alt sammen med det formål at nuancere og styrke blikket på egne og andres ressourcer. For alle teambuilding forløb gælder det, at øvelserne har forskellig karakter, og kan målrettes det enkelte teams hensigt, ønsker og behov.

Ekstrem Teambuilding

En katamaranbåd udgør basecamp for teamet. Katamaranbåden er transportmiddel og udgangspunkt for afvikling af dagens opgaver.

Dagen starter på stranden, hvor teamet får udleveret en værktøjs-pakke. Værktøjs-pakken kan f.eks. indeholde; GPS, klatrehjelme, reb, pandelamper, kompas, kajak, dykkermaske, cykler.

Efter velkomsten får teamet 30 min. til at komme ud i katamaranbåden og skal uden at kende resten af dagens program, udvælge ting fra værkstøjs-pakken som teamet ønsker at medbringe til katamaranbåden. Kun de ting teamet når, at transportere ud i båden, får det lov at beholde og bruge i løbet af dagen.

Yderligere intro til dagens opgaver foregår via radiokontakt med instruktørerne på land. Såfremt placeringen af opgaverne ikke er på havet eller i katamaranbåden, benyttes de medbragte værktøjer til at finde og løse opgaven.

Pris.

Spørg på tilbud