Adventure Race Extended

Teambuilding

ADVENTURE RACE EXTENDED og ADVENTURE CLASSIC WESTCOAST henvender sig til teams og grupper, der ønsker at styrke kreativitet og samarbejde. Generelt gælder det at teambuilding hos VestEvent byder på fysisk udfoldelse, særlige naturoplevelser, leg og øvelser, der indimellem løses under særligt krævende omstændigheder.

Teamene trænes blandt andet i at vurdere egen og andres indsats, og hvornår det er gavnligt at træde ind eller ud af en samarbejdsrelation. Alt sammen med det formål at nuancere og styrke blikket på egne og andres ressourcer. For alle teambuilding forløb gælder det, at øvelserne har forskellig karakter, og kan målrettes det enkelte teams hensigt, ønsker og behov.

ADVENTURE RACE EXTENDED

Programmet for dagen/dagene tager udgangspunkt i udvalgte aktiviteter som VestEvent kender og ofte anvender i Events på stranden f.eks.:

  • Skydning på tid
  • Aqua-extreme
  • Mountainbike terræn bane
  • Rappelling

Vælg mellem ovenstående aktiviteter afhængigt af ønsker og forudsætninger. Instruktørernes tilgang er coachende og fokuseret på at skabe sammenhæng til de udfordringer teamet kender fra hverdagen.

Frokosten laves over bål.

Dagens afslutning kan afholdes på Ruths Hotel i Gl. Skagen, hvor personalet står klar med en festmenu i smukke omgivelser. Eller I kan vælge at afslutte dagen i det fri, ved en hyggelig lejrplads hvor menuen står på mad over bål og friskbrygget øl.

Pris

Spørg på tilbud